Haberler

Muğla Valisi İdris Akbıyık'ın eşi Sevim Akbıyık huzurevi sakinleriyle buluştu

Güncelleme:

Muğla Valisi İdris Akbıyık'ın eşi Sevim Akbıyık, Menteşe Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin düzenlediği yılbaşı etkinliğinde huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Sevim Akbıyık, yaşlılara olan saygılarını dile getirerek yeni yıl dileklerini iletti.

Muğla Valisi İdris Akbıyık'ın eşi Sevim Akbıyık Menteşe Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin düzenlediği yılbaşı etkinliğinde huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.

Etkinlikte konuşan Sevim Akbıyık, "Yaşlılarımız bizim başımızın tacıdır. Sadece bugün değil, tüm özel günlerde onların yanındayız. Tüm büyüklerimizin yeni yılını kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim" dedi.

Düzenlenen etkinlikte Sevim Akbıyık huzurevi sakinleri ile birlikte pasta kesti. Etkinlikte Sevim Akbıyık'ı Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdür Yardımcısı Seda Cesur, Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Bahar Ünlü eşlik etti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İdris Akbıyık Yılbaşı Muğla Etkinlikler Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title