Haberler

Milletvekilleri Sorunları Konuştu

AK Parti Zonguldak milletvekilleri Köksal Toptan, Ercan Candan ve Özcan Ulupınar, Vali Erol Ayyıldız ve Çevre ve Şehircilik Müdürü Hasan Öztürk ile toplantı yaptı.

AK Parti Zonguldak milletvekilleri Köksal Toptan, Ercan Candan ve Özcan Ulupınar, Vali Erol Ayyıldız ve Çevre ve Şehircilik Müdürü Hasan Öztürk ile toplantı yaptı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Öztürk, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Zonguldak Polisevi'nde bir araya gelerek Zonguldak'ın sorunlarını konuştu. Zonguldak'ta ki Filyos Vadi Projesi, teşvik konusu, Mithatpaşa tüneli, hastane yeri gibi birçok konuyu görüşen milletvekilleri, Vali Erol Ayyıldız'dan bilgi aldı. Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak için her şeyin güzel olacağını söylerken, birçok konuyu konuştuklarını söyledi.

TBMM eski Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ise, "Şehrin meselelerini konuştuk. Olması lazım gelenler hakkında fikir alış verişinde bulunduk. Sadece bugün değil Zonguldak'ın geleceği ile ilgili arkadaşlarımız bize teknik bilgi verdi. Faydalı bir toplantı oldu" dedi.

Toplantıda Zonguldak'ın genel sorunları ile ilgili bilgi alış verişinde bulunulurken, toplantıda en çok yeni yapılacak olan hastane konusu ve yeri üzerinde duruldu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erol Ayyıldız Köksal Toptan Halil Özcan Ulupınar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title