Haberler

Mili Eğitim Bakan Yardımcısı Erdem, Vali Cirit'i Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Artvin Valisi Kemal Cirit'i ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Artvin Valisi Kemal Cirit'i ziyaret etti.

Doğuş AŞ tarafından yaptırılan Ayhan Şahenk Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinin açılış ve Milli Eğitim Bakanlığınca yapılacak eğitim kampüsünün temel atma törenlerine katılmak üzere Artvin'e gelen Erdem, Vali Cirit'i makamında ziyaret etti.

AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz ve AK Parti İl Başkanı Erkan Balta'nın da katıldığı ziyarette konuşan Erdem, Artvin'in milli eğitim açısından sorunları en az illerden biri olduğunu belirterek, "Yapılan inşaatlarla birlikte belki birkaç inşaattan sonra sorunu kalmayacak. Öğretmen olarak yüzde 90 dolu durumda bir ilimiz. Bunlar önemli verilerdir" dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı olarak Artvinlilerin emrinde olduklarını ifade eden Erdem, yapılacak yatırımların hayırlı olmasını diledi.

Vali Cirit ise Artvin'in eğitim alanında son dönemde ciddi anlamda yol katettiğine işaret ederek, Artvin'de 30 bin öğrenci, 2 bin 500'e yakın öğretmen ve 175 civarında okulla eğitim öğretime devam edildiğini söyledi.

Ziyaretin sonunda Bakan Yardımcısı Erdem, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı. - Artvin

Kaynak: AA / Yerel

Kemal Cirit Orhan Erdem Artvin Doğuş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title