Haberler

MHP Merkez İlçe Başkanı Kabadağ'dan Belediye'ye Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe yeni yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ ile birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe yeni yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ ile birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e nezaket ziyaretinde bulundu.

MHP Merkez İlçe yeni yönetiminin tam kadro katıldığı ziyarette, Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e çiçek takdim ederek, "Hizmetlerin artarak devam etmesi dileğiyle, Manisa MHP Merkez İlçe Teşkilatı olarak Başkanımıza nezaket ziyaretinde bulunuyoruz. İnşallah bundan önce yaptığı hizmetler gibi, bundan sonra da hizmetlerin artarak devam etmesini diliyoruz. Bizler de Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe olarak her zaman başkanımızın destekçisiyiz, arkasındayız. İnşallah hep birlikte daha güzel işlere imza atarız diyor, teşekkür ediyorum" dedi. Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ ve yönetimini seçilmelerinden dolayı bir kez daha kutlayan Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "Bu görevler, zor görevler. Siyasetin içerisinde artıları var, eksileri var. Her tarafından bakmak lazım olaya. Bugüne kadar sizler de başta olmak üzere, yönetimdeki diğer arkadaşlar, partinin birçok kademesinde görev aldınız. Bundan sonraki süreçte de, parti çatısı altında çok daha güzel hizmetlere imza atacağınıza inanıyorum. Bizler de Belediye olarak elimizden geldiğince buna layık olmaya, vatandaşa hizmet etme noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın. Başarılar diliyorum sizlere" dedi.

"GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ"

Kongrelerin MHP'de düğün havasında geçtiğini belirten MHP Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ, "Hiçbir huzursuzluk, rahatsızlık olmadan, gayet güzel, birlik-beraberlik içerisinde kongremizi bitirdik. Yine ekip arkadaşlarımızla birlikte inşallah hizmetlere devam etmeye çalışacağız. Tabi yolumuz uzun ve çetrefilli. İktidar partisinin başka olması, Belediye'nin başka olması inşallah bizi yolumuzdan alıkoymayacak. Bu noktada bütün arkadaşlarımızla birlikte inşallah biz de sizlere gereken desteği vereceğimizi buradan ifade ediyorum. Allah mahcup etmesin" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Cengiz Ergün Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title