Haberler

MHP'den Manisaspor'a Destek Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve MHP il ve ilçe teşkilatı, Manisaspor'u antrenmanında ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve MHP il ve ilçe teşkilatı, Manisaspor'u antrenmanında ziyaret etti.

Kartalspor maçı hazırlıklarını Tarık Almış Spor Tesisleri'nde sürdüren Manisaspor'u, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa İl Başkanı Tamer Akkal, Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ, Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Onur Pabuççuoğlu ve MHP'li yöneticiler ziyaret etti. MHP'li yöneticileri Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, yönetim kurulu, teknik direktör Reha Erginer ve futbolcular karşıladı. Kartalspor maçında takıma başarılar diliyen MHP'liler, kulübe destek amacıyla 19 Mayıs Stadı'nda loca kiraladı.

"HER ZAMAN MANİSASPOR'UN YANINDAYIZ"

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay ziyarette her zaman yaptığı konuşmada her zaman Manisaspor'un yanında olduklarını belirterek,"Manisaspor'a ligde başarılar diliyorum. Manisaspor'un başarısı Manisa'nın başarısıdır. Manisa'daki her kuruluşun şimdiye kadar olduğundan daha fazla desteği Manisaspor'a göstermesi gerekiyor." dedi.

Karşıyaka maçında verdikleri mücadeleden dolayı takımı tebrik eden MHP Manisa İl Başkanı Tamer Akkal ise Manisaspor yönetiminin, teknik heyetinin ve futbolcularının verdiği mücadeleyi, alınan ya da alınacak sonuçlardan daha çok önemsediklerini ifade ederek, "Manisaspor'a bu zorlu dönemde başarılar diliyorum." diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı'na verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Başkan Emre Hasgör, "MHP İl Teşkilatı kulübümüze destek amaçlı 19 Mayıs Stadyumu'nda loca kiraladı. Kendilerini yanımızda görmek bizim gücümüze güç katıyor. Manisaspor, Manisa'da her kesimin desteğiyle daha iyi yerlere gelecektir." dedi.

MHP Manisa İl Başkanı Tamer Akkal ziyarette futbolculara baklava ikram etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Erkan Akçay Kartalspor Manisaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title