Haberler

MHP'den Beyşehir'e Çıkarma

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya milletvekili adayları ve parti yöneticileri, Konya’nın Beyşehir ilçesinde seçim çalışmasında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya milletvekili adayları ve parti yöneticileri, Konya'nın Beyşehir ilçesinde seçim çalışmasında bulundu.

1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında MHP Konya İl Başkanlığı'nın düzenlediği program doğrultusunda, MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, milletvekili adayları Prof. Dr. Sevil Sargın, Özdemir Bulduk, Faruk Sonkaya, Halil Ayhan, Şükrü Portakal, Ahmet Yücel, Altan Altıok ve Abdullah Yıldırım, beraberlerinde il yöneticileri, il kadın kolları ve teşkilat mensupları ile Beyşehir'e çıkarma yaptı.

MHP'liler Beyşehir ilçe teşkilat mensuplarıyla ve 25. dönem milletvekili adayı Süleyman Şenol ile beraber gündüz 4 grup halinde ilçenin mahallelerini gezip vatandaşlardan seçimler için destek istedi. Kamu-Sen'in tertip ettiği istişare toplantısından sonra yoğun bir katılımla Beyşehir İlçe Seçim Koordinasyon merkezinin açılışı da yapıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Mustafa Kalaycı Beyşehir Konya Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

XYZ:

Sayın Süleyman Şenol sonunda vazgeçti aday olmaktan. . Artık yeni genç dinamik yüzleri görmek istiyoruz. .

1
0
yanıtYanıtla
xyz:

Sayın Süleyman Şenol sonunda vazgeçti aday olmaktan. . Artık yeni genç dinamik yüzleri görmek istiyoruz. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title