Haberler

Mersin Valisi Güzeloğlu, Gülnar'da."Silifke ile Gülnar Arasındaki Yolu Tamamlayarak, Artık...

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, ilçe gezileri kapsamında Gülnar'ı ziyaret etti.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, ilçe gezileri kapsamında Gülnar'ı ziyaret etti.

İlçe Halk Kütüphanesinde Gülnar halkına ve muhtarlara hitap eden Güzeloğlu, il geneli ile ilçede yapılacak yatırımları anlattı.

Gerçekleştirdiği gezilerle hem vatandaşlarla bir araya geldiğini, hem de yapılan yatırımları yerinde incelediğini belirten Güzeloğlu, "Gün içerisinde Ekonomi Bakanımız Zafer Çağlayan ile telefon görüşmesi yaptım. Bakanımız sizlere selamını iletti" dedi.

Kentle ilgili sorunların öncelikle Valilik bünyesinde çözüleceğini, çözülemeyenlerin ise Ankara'ya Bakan Çağlayan'a iletileceğini ifade eden Güzeloğlu, bu sayede hızlı bir ivmeyle birlikte Gülnar ve Mersin'in daha iyi bir geleceğe taşınacağını kaydetti.

Güzeloğlu, Silifke ile Gülnar arasındaki yolu tamamlayarak, artık "Mersin'e uzağız" sözünü kaldıracaklarını belirterek, "Felsefemizin özünde insana hizmet var. Hizmete konu olan herkese ulaşacağız. Yakın bir zamanda Ekonomi Bakanımız Çağlayan ile birlikte ilçelerimizi tekrar gezeceğiz. Ayrıca doğası ve güzellikleri ile yaşanılacak bir yerleşim birimi olan Gülnar'a kısa zamanda 200 yataklı bir bölge hastanesi yapılacağı müjdesini vermek istiyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Günel de, ilçedeki sorunlara değinerek, Güzeloğlu'ndan Gülnar Belediyesinin belediyeler birliğine üye olması noktasında destek istedi.

İlçe Kaymakamı Tekin Dundar'un da bulunduğu ziyaretin ardından Güzeloğlu, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları ile bazı odaları ziyaret etti.

- MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Basri Güzeloğlu Silifke Mersin Gülnar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title