Haberler

Manisa Küçük Sanayiye Modern Büfeler

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün Kenan Evren Sanayi Sitesi'ni ziyaret ederek, Manisa Belediyesi tarafından yenilenen büfeleri inceledi.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün Kenan Evren Sanayi Sitesi'ni ziyaret ederek, Manisa Belediyesi tarafından yenilenen büfeleri inceledi.

Manisa Belediyesi'nin Kenan Evren Sanayi Sitesi içerisinde yenilediği büfeleri inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, büfelerin dağınık görüntüsünün modern görünüme dönüştürüldüğünü söyledi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Kenan Evren Sanayi Sitesi'ni ziyaretine Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, Tamer Çipiloğlu ile birlikte Belediye Meclis Üyeleri Sezai Gürcan, Hüseyin Köroğlu, Hüseyin Alp, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, MHP Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Papuçcuoğlu'da katıldı. Sanayi sitesini ziyaretinde yeni yapılan büfeler ile ilgili olarak işletmecilerin görüşlerini ve sorunlarını dinleyen Başkan Ergün, yenilenen büfelerin çevre düzenlemelerinin de Manisa Belediyesi tarafından yapılacağını, işletmecilere ve esnafa modern bir mekan kazandıracaklarını söyledi. Kenan Evren Sanayi Sitesi içerisinde yenilenen büfelerin eskilere oranla daha küçük olduğunun söylenmesi üzerine açıklama yapan Başkan Ergün, "Büfeler daha önce işletmecilere 14 metrekare olarak teslim edilmiş. Ancak işletmeciler kendi imkanlarıyla yaptıkları eklemelerle kullanım alanlarını 300-400 metrekareye çıkarmış. Biz kimsenin hakkını yemiyoruz. Kendilerine daha önceki dönemlerde verilen kullanım alanlarını aynen koruduk" dedi.

"İŞLETMECİLER RAHAT EDECEK"

Sanayi sitesinde bulunan büfelerde hizmet veren esnafların yeni büfelerle birlikte daha da rahat edeceğinin altını çizen Başkan Ergün, "Esnafımız daha önce burada derme çatma biralarda hizmet veriyordu. Biz yenilediğimiz büfelerle kendilerine daha modern mekanlar kazandırdık. Büfelerin etrafında yapacağımız çevre düzenlemeleriyle işletmecilerimiz müşterilerine daha iyi hizmet verecekler. İşletmecilerimiz rahat edecekler bundan şüpheleri olmasın" dedi.

Sanayi ziyaretinde esnafa müjde de veren Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Kenan Evren Sanayi Sitesi'nin sıkıntılarını biliyoruz. Burada ki hırsızlık olaylarını da engelleyecek bir projemiz var. Amacımız Kenan Evren Sanayi Sitesi'nin etrafını çevirerek, güvenliğini sağlamak. Bunun için çalışmalarımız var. Esnafımız yeter ki sabırlı olsun" diye konuştu. Kenan Evren Sanayi Sitesi'nde cadde ve sokakların da asfaltlandığını hatırlatan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Geride bıraktığımız dönemde sanayimizin birçok bölgesinde kaldırım, bordür yenileme ve asfaltlama çalışmalarımızı tamamladık. Havaların yağışlı olması nedeniyle bu çalışmalara ara verildi. Ancak esnafımız bilsin ki önümüzde ki yaz aylarında sanayi sitesi içerisinde cadde ve sokağı bozuk yol kalmayacak" dedi.

ESNAFTAN TEŞEKKÜR

Büfeleri yenilenen işletmeciler ise Manisa Belediyesi'ne teşekkür etti. İşletmecilerden Erkan Dayıoğlu kendilerine açısından yeni büfelerin daha iyi olduğunu belirterek, "Burada diğer işletmeci arkadaşlar 400 metrekareye yakın yer kullanıyordu. Hatta kullanım alanlarının bazı bölümlerini bin 300 TL'ye kiraya veren işletmeciler haksız kazanç elde ediyordu. Artık adalet yerini buldu diyebiliriz. Bu nedenle Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ediyoruz" dedi. Büfe işletmecilerinden Yakup Tutar ise yeni yapılan büfelerin küçük olmasına rağmen modern bir görünüme sahip olduğunu belirterek, "Biraz küçük olduğu için kullanım alanlarımız daraldı. Ancak her şeye rağmen güzel oldu. Manisa Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Eryılmaz Cengiz Ergün Kenan Evren Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title