Haberler

Maçın Ardından

Sahasında Orduspor'a 2-0 yenilen Giresunspor'un teknik direktörü Bahri Kaya, 'Karşılaşmaya iyi başladık. Ancak beklenmedik zamanda yediğimiz gol oyun düzenimizi bozdu' dedi.

Bank Asya 1. Lig'de sahasında Orduspor'a 2-0 yenilen Giresunspor'un teknik direktörü Bahri Kaya, 'Karşılaşmaya iyi başladık. Ancak beklenmedik zamanda yediğimiz gol oyun düzenimizi bozdu' dedi.

Kaya, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, maça iyi başladıklarını ve iyi bir tempo ile oyunu kendi lehlerinde götürdükleri sırada büyük bir hatadan dolayı yedikleri golün oyuncuların moralini bozduğunu söyledi.

Yedikleri golden sonra yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini ifade eden Kaya, 'Karşılaşmaya iyi başladık. Ancak beklenmedik bir zamanda yediğimiz gol oyun düzenimizi bozdu. Orduspor karşılaşmasında golü yiyince olumsuz görüntü çizen bir Giresunspor vardı. Bu maçın Orduspor müsabakası olması bizi çok gerdi. Çok üzgünüz. Çünkü, Orduspor bu ligde bizim rakibimiz değil. Onun hesabı zirve. İdman eksiği olan oyuncularımızı hazırlayarak alt sıralardan kurtulma maçlarında rakiplerimizi mutlaka yenip bu kaostan kurtulacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın' diye konuştu.

- ORDUSPOR CEHPESİ-

Orduspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ise Giresunspor deplasmanından alınan 3 puanın, zirve yarışında olan rakiplerinin kaybetmesiyle daha da anlam kazandığını söyledi.

Ligde geriye 14 maç kaldığını, her maça aynı ciddiyetle baktıklarını ifade eden, Kaya, '14 hafta sonra 'ipi göğüsleriz' diye düşünüyorum. Giresunspor karşısında ise pas yüzdemizi artırmamız gerekiyordu, bunu yapamadık. Tabi ki erken bulduğumuz golün de bir rahatlığı vardı. Buna rağmen Giresunspor bir gol bulsaydı bizim için tehlikeli olabilirdi. Ben şahsen Giresunspor'un düşeceğini hiç zannetmiyorum' diye konuştu.

(ME-MKU-ZZ) - ORDU

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title