Haberler

Kulu'da Kozanlı Gökgöl Festivali'nin 7.'si Yapıldı

Konya’nın Kulu ilçesinde, Kozanlılar Derneği ve Kulu Belediyesi’nin düzenlediği "Kozanlı Gökgöl Festivali"nin 7.'si gerçekleştirildi.

Konya'nın Kulu ilçesinde, Kozanlılar Derneği ve Kulu Belediyesi'nin düzenlediği "Kozanlı Gökgöl Festivali"nin 7.'si gerçekleştirildi.

Festivale AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Kulu Kaymakamı Ayhan Işık, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Garnizon Komutanı Mikail Arıkan, 22. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Halil Ürün, AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergun, Konya Kozanlılar Dernek Başkanı Bilal Demirel, Ankara Kozanlılar Dernek Başkanı Kazım Çorap, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Festival, Merkez Cami imam hatibi İsa Portakal tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

2007 yılından bu yana geleneksel hale getirilen Gökgöl Festivali'nin değişik illerde de yapmak istediklerini söyleyen Konya Kozanlılar Derneği Başkanı Bilal Demirel, yurt dışındaki gurbetçilerinde izinlerini kullanmak üzere geldikleri Kozanlı'da, halkın birbiriyle kaynaşması için bu festivali düzenlediklerini söyledi.

Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Gökgöl alanında kilitli taş çalışması yapılarak araçlarla ulaşımı kolaylaştıracaklarını ifade etti.

AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu ise, Türkiye'nin birlik ve beraberlik içerisinde dayanışma yaparak dış güçlere ve çekemeyenlere fırsat verilmemesi gerektiğini vurguladı.

Dernek Başkanı Bilal Demirel ve Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere plaket verdi. Festivale katılanlar yerel sanatçıların verdiği konserlerle gönüllerince eğlendi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Kozanlı Konya Kulu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title