Haberler

Kültürpark'ta Hıdırellez Coşkusu

Baharın müjdecisi Hıdırellez, İzmir’in kalbi Konak’ta her yıl olduğu gibi bu yıl da çok renkli ve coşkulu kutlandı.

Baharın müjdecisi Hıdırellez, İzmir'in kalbi Konak'ta her yıl olduğu gibi bu yıl da çok renkli ve coşkulu kutlandı. Konak Belediyesi'nce Kültürpark'ta düzenlediği eğlenceye Konak'ta yaşayan Roman vatandaşların yanı sıra İzmir'in diğer ilçelerinden gelen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kültüprak'ta toplanan İzmirliler Hıdırellez'i bol bol dans ederek kutladı.

Bereket, bolluk, sağlık ve mutluluğun habercisi Hıdırellez'i Kültürpark'ta karşılayan vatandaşlar hem piknik yaptı hem de eğlenceyi doya doya yaşadı. Kaskatlı Havuz karşısında kurulan sahnede gün boyu müzik ve coşku hiç eksik olmadı. İkiçeşmelikli Polat, Romantik Deniz ve Resul, Esendereli Ali, Tepecikli Barış, İzmirli Rakkas Gurubu ile Genç Roman Davul Shov Gurubu'nun müziklerine danslarla eşlik eden davetliler, bol bol göbek attı. Roman vatandaşlar danslarıyla olduğu kadar renkli giysileriyle de dikkat çekti.

Purçu sürprizi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Özcan Purçu da Kültürpark'taki kutlamalara katıldı. TBMM'nin ilk Roman milletvekili olan Purçu, hemşehrilerini yalnız bırakmayarak onların eğlencesine ortak oldu. Karşılarında Purçu'yu gören vatandaşlar şaşkınlıklarını ve mutluluklarını gizleyemedi. Yoğun ilgi gören Purçu vatandaşlarla günün anısına fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kültürpark Hıdırellez Konak İzmir Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title