Haberler

Kocaeli Valisi Ercan Topaca İl Jandarma Komutanlığı' Nı Ziyaret Ederek Personelle Bayramlaştı

Kocaeli Valisi Ercan Topaca İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek personelle bayramlaştı.

Kocaeli Valisi Ercan Topaca İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek personelle bayramlaştı.

Kocaeli Valisi Ercan Topaca ile birlikte bayramlaşma törenine Kocaeli Büyükşehir Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli İl Jandarma Komutanı Birol Şimşek, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik ve çok sayıda askeri personel katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Kocaeli Valisi Ercan Topaca, bayramı memleketinden uzakta geçirmenin insan hüzün verdiğini belirtirken, " Özellikle asker arkadaşlarımız memleketlerinde, sevdiklerinden uzaktalar. Bir anlamda vatani görev sebebiyle gurbetteler. Gurbette olunca aslında yalnız da değilsiniz. Her şeyden önce komutanlarınız var, arkadaşlarınız var, bizler varız. Ancak yine de memleketinden uzakta olmak, ve bayramı oralardan farklı yerlerde geçirmek insana bazen bir hüzün getirebilir. Bayram kırgınlık küskünlük zamanı değildir. Bayram kavga zamanı değildir. Bayram bunların hepsinin ortadan kaldırıldığı, herkesin birbirini kucakladığı, birbirine sevgisini açıkça söylediği günlerdir. İnşallah kazasız belasız görevinizi yaparak sağ salim sevdiklerinize kavuşursunuz" dedi.

Konuşmasının ardından Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret eden Vali Topaca tek tek tüm askeri personelle tokalaştı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Birol Şimşek Ercan Topaca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title