Haberler

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak: "Keçiören Belediyesi Olarak, Üzerimize Düşen Vazifeyi...

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak: "Keçiören Belediyesi olarak, üzerimize düşen vazifeyi yerimize getireceğiz" "Her birisini 2019'da aday olmaya bekliyorum"ANKARA - Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Keçiören Belediyesi olarak, üzerimize düşen vazifeyi yerine getireceğiz" dedi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak : "Keçiören Belediyesi olarak, üzerimize düşen vazifeyi yerimize getireceğiz"

"Her birisini 2019'da aday olmaya bekliyorum"

ANKARA - Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Keçiören Belediyesi olarak, üzerimize düşen vazifeyi yerine getireceğiz" dedi.

Keçiören Belediyesi ve Gazi Üniversitesi'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Halkla İlişkiler Akademisi'nde 1. olan "Bugün Başkan Sensin Projesi" hayata geçiyor. Aralarında ev hanımı, engelli, esnaf ve öğrencinin olduğu 7 vatandaş, proje kapsamında başkan oldukları takdirde yapacakları çalışmaları anlattı.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, proje kapsamında konuşma gerçekleştiren vatandaşlara ilişkin, "Her birisini 2019'da aday olmaya bekliyorum" ifadelerini kullandı.

"Keçiören Belediyesi olarak, üzerimize düşen vazifeyi yerimize getireceğiz"

Başkan Ak, her bir projede dile getirilen taleplere ilişkin konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Çalışmalardan faydalandığımı, bunların icabına bakılması ile alakalı olarak Keçiören Belediyesi olarak, üzerimize düşen vazifeyi yerimize getireceğiz. Ancak şehir sadece Belediye Başkanına emanet edilmiyor. Biz şehrin başkanı değiliz. Belediye Başkanıyız. Yani Keçiören Belediyesi'nin yetki ve sorumluluklarında ne varsa biz onunla ilgilenebiliyoruz."

Verilen yetkiler dahilinde bütün çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Ak, "Vatandaş seçtiği kişiyi bilir, hesabı da ona sorar, oyu da ona verdiği için kendine de onu yakın görür. Dolayısıyla seçilmiş kişilerin yetkilerinin daha da arttırılması, sorumluluklarının da o ölçüde arttırılması lazım. Burada bahsedilen birçok konu bizimle alakalı konular değil. Ben çözmek isterim. Ama yetkimiz olmadığı için, her zaman her istediğimizi yaptığımızı zannetmeyin" şeklinde konuştu.

Ak, "Belediye başkanı her şeyi yapabilir" şeklinde bir algının olduğunu kaydederek, bu algının doğru olmadığını, söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazi Üniversitesi Mustafa Ak Keçiören Yerel Haberler

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Annesinden uzun ekmek istedi, yuvarlak ekmek aldı diye evi terk etti

Annesinden uzun ekmek istedi, yuvarlak ekmek aldı diye evi terk etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title