Haberler

Kaymakam Sarı'dan Ailelere Ziyaret

Hani Kaymakamı Sarı, ramazan ayı dolayısıyla ev ziyaretlerine devam ediyor.

Hani Kaymakamı Hidayet Sarı, ramazan ayı dolayısıyla ev ziyaretlerine devam ediyor.

Kaymakam Sarı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan yardım alan maddi durumu iyi olmayan aileleri moral için iftar saatinde ziyaret etti.

Ramazan ayı dolayısıyla evleri ziyaret ederek ailelerin sıkıntılarını yerinde görme imkanı bulduklarını belirten Sarı, bu ziyaretlerin sadece ramazan ayı ile sınırlı kalmayacağı söyledi.

Aileleri ziyaretleri hakkında önceden bilgi vermediklerini anlatan Sarı, şöyle konuştu:

"Kaymakam olarak benim kapım herkese açık. Herkes istediği zaman gelip benimle görüşebilir. Kaldı ki vatandaş benim ayağıma değil, ben vatandaşımın evine ve ayağına giderim. Zaten devlet bana onun için para veriyor. Ben halkımı seviyorum, sizleri seviyorum." - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500

Yorumlar (1)

Hanili:

Bizde seni seviyoruz sayın kaymakamım....

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title