Haberler

Kasiad, İş Dünyası ve Bürokratları Buluşturdu

Karabük Safranbolu İş Adamları Derneği (KASİAD) tarafından birinci yaz kahvaltıları toplantısı düzenlendi.

Karabük Safranbolu İş Adamları Derneği (KASİAD) tarafından birinci yaz kahvaltıları toplantısı düzenlendi.

KASİAD tarafından ilki düzenlenen yaz kahvaltısında iş dünyası ve bürokratlar bir araya geldi. Kahvaltıya; AK Parti Karabük Millevekili Osman Kahveci, Karabük Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ve çok sayıda iş adamı katıldı. KASİAD Başkanı Ahmet Ramazanoğlu, "Senede bir kez yapmkayı planlıyoruz. bürokrasiyle tanışalım, kaynaşalım, Karabük için ne ler yapabileceğiz bunları konuşalım dediler. geçtiğimiz bir yılında kısa bir değerlendirmesini yapalım. Osman Kahveci ile KASİAd'da orman ürünleri konusunde neler yapabiliriz diye birtoplantı yaptık. çok basit bulunlar oldu. Fakat gerçekten bir iki ayş içerisinde bir arkadaşımızın aklında kıvılcım oluşturmasını sağladı. Özgür Bayraktar makina imalatı yapıyor, ahşap imalatında ürünler üretmeye başladı" dedi.

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci ise, "KASİAD çok güzel bir olaya ev sahipliği yapıyor. Burada Karabük'ün Safranbolu'nun iş üreten çok değerli işy adamlarıyla bizleri buluşturdu. KASİAD bunu yapmakla bile çok önemli bir foksiyonu yerine getiriyor. üç arkadaş şu rada birmasaya geldiğinde soruların bile konuşmaya başlıyor. bu toplantı amacına ulaşmış oluyor. Eskipazar'da bir arkadaşımız yeni fabrika kurmuş. Karabük'ümüzde hep aklımıza demir çelik gelmiş. İnşallah bir ay sonra yine Safranbolu'da bizlerin teşvikiyle anonim şirketi kuruluyor. Bu tür toplantılar ilimiz için çok önemli. Bu toplantıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş da, iş adamlarına sitemde bulunarak, "Bundan 30 yıl önce bizim ülkemizde iş adamların farklı masalarda kapalı kapıların ardınrdan konuştuğu ve ülkemizin kaynaklarını nasıl savururuz, neyi nasıl satarız diye düşündüğü bir topluluktan, ülkemizi nasıl ayağa kaldırırız nasıl yatırım yaparaz, gelişen ve değişen Türkiye'yi nasıl birlikte oluştururuz topluluğunu görmekten de mutluyum. Biz inançla çalışırız, inanıyoruz, inandıktan sonrada başaracağımızı kesinlikle emin ve hızlı adımlarla gidiyoruz. bu kadar iş adamını bir arada yakalamışken, biraz sitem etmek istiyorum. eskipazar'da yatırnım alanı çok, OSB'den başlayarak, Karabük kamuoyunda çeşitli vesilelerle Eskipazar gündeme geliyor. Herkes Eskipazar ile konuşuyor, biz işimize gücümüze dadık, kamuoyunda çok fazla çok fazla kelam etme fırsatı bulamadığımız içinmeydanı boş bulan sallıyor. Eskipazar'ın bir sahibi var, Eskipazar'ın belediye başkanı var. kimse hariçten gazel falan okumasın. Eskipazar'da OSB ile ilgili İsmetpaşa kavşağında 450 hektar yerimiz var, başımın üstüne yerimiz var diyen belediye başkanını Eskipazar OSB ile lgilennmiyor deme hakkı kimsede yok. Benden yatırım için yer isteyen var mı aranızda? İsteyip de geri dönen Allah'ın kulu var mı?

bizde Akkaya termal kaynağımız var, 40 tderece sıcaklığında 411 dönem yatırım alanı var. ruhsat sahibi beledie, belediye mücavir alan içine de aldık. yetki tamamen belediyede yatırımcı hiç oraya burada koşmadan yatırım yapma hakkına sahip. bu kadar iş adamının olduğu bölgede allah aşkına yatırımcı olarak dışarıdan biz niye insan bekliyoruz? bu sektör verimsiz sektör mü?" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Safranbolu Eskipazar Ak Parti Karabük Yerel Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Bakmadan Geçme

Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title