Haberler

Karşıyaka Meclisi'nde "Katılımcı ve Şeffaf" Dönem

Yerel seçimlerin ardından yeni çalışma dönemine başlayan Karşıyaka Belediye Meclisi, 2014-2019 dönemindeki ilk toplantısını yaptı.

Yerel seçimlerin ardından yeni çalışma dönemine başlayan Karşıyaka Belediye Meclisi, 2014-2019 dönemindeki ilk toplantısını yaptı. Oturumu yöneten Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, şeffaflık, katılımcılık ve adalet vurgusu yaptı.

SALON DOLDU TAŞTI

Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıda CHP ve AKP meclis üyelerin yanı sıra belediye bürokratları ve vatandaşlar da yer aldı. Yoğun ilgi nedeniyle salonda oturacak yer kalmayınca kapılar açık tutuldu. Toplantıda, bir yıl süreyle görev yapacak olan meclis başkan vekilleri, encümen üyeleri ve ihtisas komisyonları üyeleri belirlendi. Mecliste Başkan Akpınar'ın dışında, CHP'den 33, AKP'den ise 4 meclis üyesi yer aldı.

"HALKIN TAMAMINI KUCAKLAYACAĞIZ"

Açılış konuşmasını yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, katılımcı ve şeffaf bir yönetim sergileyeceklerini, halkın geneline fayda sağlayacak projeler üreteceklerini söyledi. Akpınar "Çok centilmence bir seçim süreci geçirdik. Meclis gurubum adına, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Aldığımız oy oranına bakmaksızın, Karşıyaka'nın tamamını kucaklayarak hizmet edeceğiz. Bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Karşıyaka'ya en güzel hizmetleri yapmak için çalışacağız. Bu hizmetlerde katılımcı ve şeffaf olacağız. Halkın yararına projeler üreteceğiz. Attığımız her imzanın altında halkın faydası olacak. Hiçbir bireyin faydasına karar çıkartmayacağız. Toplumsal faydaları sağlayacak kararlar alacağız. Karşıyaka'da fark yaratacağız. Kararların oy birliğiyle geçeceğini düşünüyorum. Yerel yöneticilikte Türkiye'ye çok ciddi mesaj vereceğimize inanıyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Mutlu Akpınar Karşıyaka Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title