Haberler

Kardeşlik Protokolü' Ertelendi

Hakkari Belediyesi’nin 21 Eylül Pazar günü İstanbul Beşiktaş Belediyesi ile imzalayacağı ‘kardeşlik protokolü’ ileri bir tarihe ertelendi.

Hakkari Belediyesi'nin 21 Eylül Pazar günü İstanbul Beşiktaş Belediyesi ile imzalayacağı 'kardeşlik protokolü' ileri bir tarihe ertelendi.

Hakkari Belediyesi'nin 21 Eylül Pazar günü İstanbul'da Beşiktaş Belediyesi ile imzalayacağı 'kardeşlik protokolü', IŞİD çetelerinin Rojava'nın Kobane kentine yönelik saldırılarına karşı Kobane sınırına gidileceği için ileri bir tarihe ertelendi. Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu, daha önce programa aldıkları ve 21 Eylül 2014 tarihinde Beşiktaş Belediyesi ile imzalayacakları protokolün ertelendiğini belirterek, "Ancak 15 Eylül tarihinden bu yana IŞİD çeteleri Irak ve Suriye'de ele geçirdikleri ağır silahlarla Kobane şehrine saldırıp ikinci bir Şengal faciasını yaratarak halkların Rojava'da elde ettiği kazanımları yok etme çabasındadır. Böyle bir günde insani değerleri savunan herkesin Kobane'ye destek için seferberlik ruhu içinde hareket etmesi gerekir. Bu nedenle 21 Eylül 2014 tarihinde İstanbul Beşiktaş Belediyesi ile yapacağımız etkinlik ve buluşmayı ileri bir tarihe ertelemiş bulunmaktayız. Biz Hakkari'deki seçilmişler olarak Kobane'ye gitmek üzere hareket etmiş bulunmaktayız. Tüm yurtsever halkımızı Kobane'deki halkımızın yanında yer almaya davet ediyoruz" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beşiktaş Belediyesi İstanbul Hakkari Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title