Haberler

Kanserle Savaş Haftası Etkinlikleri

Kanserle Savaş Haftası Nedeniyle Uşak Kanserle Savaş Derneği Tarafından Yürüyüş Düzenlendi. Belediye Önünden Başlayarak Atatürk Anıtı Önüne Kadar Süren Yürüyüş Sonunda Atatürk Anıtı'na Çelenk Konulup, Saygı Duruşunda Bulunuldu ve İstiklal Marşı Okundu.

Kanserle Savaş Haftası nedeniyle Uşak Kanserle Savaş Derneği tarafından yürüyüş düzenlendi. Belediye önünden başlayarak Atatürk Anıtı önüne kadar süren yürüyüş sonunda Atatürk Anıtı'na çelenk konulup, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Yürüyüş sonunda bir açıklama yapan Uşak Kanserle Savaş Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tevfik Çamcı, kanserle mücadelede dernek olarak yoğun bir eğitim çalışması yürüttüklerini ifade etti. Hayırsever vatandaşların desteğiyle yaptırılan Kanser Erken Teşhis ve İlaçla Tedavi Merkezi'ni yapılan protokolle mülkiyeti derneğe kalmak üzere Sağlık Bakanlığı'na 49 yıllığına kullanma hakkını verdiklerini belirten Çamcı, " Uşak Devlet Hastanesi Gastro Etnoloji Bölümü Kanser Erken Teşhis ve İlaçla Tedavi Merkezi'ne taşındı. Protokol gereği Sağlık Bakanlığı'nca kanser hastalığında uzman doktor, ilgili personelin tayinlerinin yapılıp laboratuarların eksiklerinin biran önce tamamlanıp ilgili cihazların temin edilmesini istiyoruz. Ancak İl Sağlık Müdürlüğü ve Devlet Hastanesi Baştabipliği tesisin bir bölümünü kanser hastalıklarına diğer bölümünü ise diş ünitesi olarak kullanmak istiyor. Biz bu duruma karşı çıkıyoruz. Binanın sadece Kanser Teşhis ve Tedavi Merkezi olarak kullanılmasını istiyoruz. Bu nedenle yaşanan problemleri aşabilmiş değiliz. Bu konuda Uşak milletvekilleri ve ilgili bürokratlarla da görüşüp destek istedik. Kanser Erken Teşhis ve İlaçla Tedavi Merkezi hastalığın tedavisinde yeterli değildir. Bu tesisin alt kısmında bin metrekarelik derneğe ait yerimiz var. Buraya daha büyük ikinci bir bina yapılarak tam teşekküllü ve yatılı hasta tedavisinin yapılabileceği bölgesel bir hastane yapılması gereğine inanıyoruz" diye konuştu. Öte yandan Kanserle Savaş Haftası etkinlikleri çerçevesinde hafta boyunca Sağlık Müdürlüğü ve Kanserle Savaş Derneği tarafından çeşitli etkinlikler düzenleneceği bildirildi.

(KY-Mİ-

(KY-Mİ-)

02.04.2007 17:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title