Haberler

"Kadına Şiddete Hayır" Yarışması Sonuçları Açıklandı

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin kadına yönelik şiddete dikkat çekmek ve bu konuda farkındalık oluşturmak için gerçekleştirdiği çalışmalardan biri olan "Kadına Şiddete Hayır, Sevgi ve Hoşgörüye Evet" isimli fotoğraf, afiş ve kısa film yarışmasının...

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin kadına yönelik şiddete dikkat çekmek ve bu konuda farkındalık oluşturmak için gerçekleştirdiği çalışmalardan biri olan "Kadına Şiddete Hayır, Sevgi ve Hoşgörüye Evet" isimli fotoğraf, afiş ve kısa film yarışmasının sonuçları açıklandı.

10 Aralık 2011 Dünya İnsan Hakları Günü'nde Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Konya'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları arasında imzalanan mutabakat ile başlatılan proje, toplumun her kesiminden büyük destek gördü. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde başlatılan ve 14 Eylül'de sona eren yarışmaya 3 dalda çeşitli şehirlerden toplam 952 eser katıldı. Büyükşehir Belediyesi'ne gönderilen eserleri, Türkiye'de konusunda uzman jüri üyeleri titizlikle değerlendirdi.

Yapılan değerlendirme sonucunda 3 dalda dereceye girenlerin isimleri şöyle:

Afiş; 1. Sefa Pala (İzmir), 2. Ezgi Karaata (İstanbul), 3. Orkun Avcı (İzmir), Mansiyon Sefa Pala (İzmir).

Fotoğraf; 1. Mehmet Özdemir (Trabzon), 2. Bekir Topçu (Antalya), 3. Zehra Özhamurlar (Kayseri), Jüri Özel Ödülü Kenan Taşpınar (İstanbul). Kısa Film; 1. Alper Akdeniz (İzmir), 2. Buse Yıldırım (Konya), 3. Sefa Çolak (İstanbul), Jüri Özel Ödülleri Miray Kuyumcu (İstanbul), Ufuk Engin Can (İstanbul).

Dereceye girenlere ödülleri 15 Ekim Pazartesi günü saat 14.00'da Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi'nde geniş bir katılımla düzenlenecek törenle verileceği bildirildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul İzmir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title