Haberler

Jandarma'dan Yaşlılara Ziyaret

Antalya Jandarma Komutanlığı personeli, Muratpaşa Belediyesi Huzurevi ve Antalya Fethi Bayçın Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Antalya Jandarma Komutanlığı personeli, Muratpaşa Belediyesi Huzurevi ve Antalya Fethi Bayçın Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret ederek, hediyeler verdi.

Muratpaşa Belediyesi Huzurevi'ni ziyaret eden askerler, yaşlılara karanfil ve çeşitli hediyeler sundu. Yaklaşık bir saat süren ziyarette, duygulu anlar yaşandı. Kendilerini ziyarete gelen komutanlar ve vatani görevini Antalya'da jandarma olarak yapan askerlerle sohbet eden yaşlılar, askerlik anılarını anlattı.

Jandarma Yüzbaşı Aydoğan Esirti, bilginin edinilebileceğini ancak tecrübenin ancak zamanla kazanılabilen bir değer olduğunu vurgulayarak, "Hafta dolayısıyla dedik ki; tecrübeli gençlerimizi ziyaret edip, hatırlarını soralım. Sizler hayat tecrübesi olan insanlarsınız. Bizler ve toplum için çok önemlisiniz" dedi.

Muratpaşa Belediyesi Huzurevi Sorumlu Müdürü Sami Şerbetçi ise ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Birçok sivil toplum kuruluşunun hafta dolayısıyla kendilerini ziyaret ettiğini kaydeden Şerbetçi, jandarma tarafından gerçekleştirilen bu ziyaretin kendileri için ayrı bir yerinin olduğunu ifade etti.

Şerbetçi, "Bizi bu güzel, mutlu günümüzde daha da mutlu ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Komutan ve görevli askerler daha sonra Antalya Fethi Bayçın Huzurevi'ni ziyaret etti. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Muratpaşa Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title