Haberler

İşadamı Bodur'dan Hayır Yemeği

Çanakkale'nin Çan ilçesinde kurulu bulunan Kale Grubu Şirketleri ile Kaleseramik Fabrikaları Kurucusu ve Onursal Başkanı Dr.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde kurulu bulunan Kale Grubu Şirketleri ile Kaleseramik Fabrikaları Kurucusu ve Onursal Başkanı Dr. İbrahim Bodur'un annesi Hacı Fatma Bodur'un anısına, vefatından beri aralıksız olarak düzenlenen Geleneksel Hayır

Yemeği, bu yıl da büyük ilgi gördü.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 9 Eylül 2012 Pazar günü düzenlenen geleneksel yemeğe Dr. İbrahim Bodur'un yanı sıra AK Parti Çanakkale eski milletvekili Müjdat Kuşku, Çan Kaymakamı Yakup Tat, Biga Kaymakamı Fatih Genel, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, çevre ilçelerinin ve beldelerin belediye başkanları, daire amirleri, Kale Grubu'nun üst düzey yöneticileri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Hacı Fatma Bodur Orman İçi Dinlenme Yeri'nde verilen ve yaklaşık üç bin kişinin bulunduğu Geleneksel Hayır Yemeği'nde misafirlere bulgur pilavı, tas kebabı, peynir tatlısı, üzüm ve ayrandan oluşan yemek ikram edildi. Geleneksel Hayır Yemeği'nden önce de Hacı Fatma Bodur Valide Camii'nde Mevlid-i Şerif okutulup dini sohbet yapıldı ve öğle namazı kılındı.

İşadamı İbrahim Bodur, hayır yemeğini annesi Hacı Fatma Bodur'un anısına vefatından bu yana aralıksız olarak düzenlediklerini belirterek, bu geleneğin devam edeceğini söyledi.

(GŞ-GD

10.09.2012 11: 39: 04

TSI

NNNN - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Bodur Kaleseramik Çanakkale Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title