Haberler

İbrahim Kulular Yeniden İl Emniyet Müdürü Oldu

Kayseri Emniyet Müdürlüğü’ne 5 yıl aradan sonra dönen Arif Akkale, Ankara Teftiş Kurulu üyeliğine alınırken, İbrahim Kulular yeniden Kayseri Emniyet Müdürlüğü koltuğuna oturdu.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne 5 yıl aradan sonra dönen Arif Akkale, Ankara Teftiş Kurulu üyeliğine alınırken, İbrahim Kulular yeniden Kayseri Emniyet Müdürlüğü koltuğuna oturdu. İl Emniyet Müdürlüğü'nün internet sitesindeki fotoğraf yeniden değişti.

Roma Güvenlik Ateşesi olduğu sirada İdare Mahkemesi'ne açtığı davayı kazanarak Kayseri Emniyet Müdürlüğü görevine yeniden dönen Arif Akkale dün göreve başlamıştı. İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın, Arif Akkale'nin Ankara Teftiş Kurulu'na atanması kararına imza attı.

Bu karardan sonra Arif Akkale Ankara'ya giderken İbrahim Kulular da İl Emniyet Müdürlüğü koltuğuna yeniden oturdu. İl Emniyet Müdürlüğü'nün internet sayfasında da İbrahim Kulular'ın fotoğrafı yeniden konuldu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title