Haberler

Gümüşlük'te Klasik Müzikli Günler Gülsin Onay'la Başladı

Bodrum’da bu yıl 11.’si düzenlenen Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali yine ünlü piyanist Gülsin Onay’ın konseriyle başladı.

Bodrum'da bu yıl 11.'si düzenlenen Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali yine ünlü piyanist Gülsin Onay'ın konseriyle başladı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un eşi Hülya Kocadon'un da izlediği konser, sanatseverlerden ilgi gördü 11. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, tarihi ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Bodrum Gümüşlük'te, Koyunbaba Antik Taş Ocağı'nda başladı. Açılış konserinde devlet sanatçı piyanist Gülsin Onay sahne alarak izleyenleri kendine hayran bıraktı. Festivalin ilk gün konserini Bodrum'daki sanatseverler yanı sıra Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un eşi Hülya Kocadon, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Meclis Başkanı İlhan Ersan başta olmak üzere çok sayıda sanatsever izledi.

TC Başbakanlık Tanıtma Fonu, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, BODTO ve Bodrum Belediyesi'nin resmi sponsorluğunda; Bosch, Neoyapı ve Devecioğlu'nun kurumsal sponsorluğunda düzenlenen festival, 15 Ağustos 2014 tarihine kadar yaklaşık bir ay boyunca sanatseverlere unutulmaz akşamlar yaşatacak.

Açılışta festival hakkında bilgi veren Festival Direktörü Lon Briet, "Renklerin grileştiği, tatların tekdüzeleştiği bir dönemde biz, seslerle çevremizi aydınlatmak istiyoruz. 11 yıl önce bu festival, tam da bu kültür sanat misyonuyla ve seçkin projelerle her yaşa ve kesime hizmet etmek amacıyla hayatına başladı. Bu bizim için artık bir hayat biçimi oldu, daha aydınlık bir gelecek için her yıl daha iyisini yapmak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz" diyerek sponsorlara teşekkür etti.

Piyanist Gülsin Onay ise program öncesinde yaptığı konuşmada, "Sanatın daha da önem kazandığı şu günlerde klasik müzikseverlerden aldığımız destek, bizim için çok önemli." dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü; "Uzun süren kışların ardından tekrar Gümüşlük'te ve festivalde olmak, tekrar klasik müziğe gönül vermiş dostlarımızla olmak çok güzel. Her yıl başka bir heyecanla başlıyoruz festivalimize, yine çok seçkin bir festival programı var, her bir konser kaçırılmayacak kadar güzel olacak"

Festival 15 Temmuz'da Rui Lopez (Portekiz) Fagot, CélineMoinet (Fransa) Obua ve Cem Babacan (Türkiye), Piyano konseri ile devam edecek. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gülsin Onay Gümüşlük Piyanist Bodrum Yerel Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

Bakmadan Geçme

Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kos Adası'na (İstanköy) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Rodos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Rodos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Midilli Adası'na (Lesvos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Midilli Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Salih Tanrıkulu kimdir? Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Salih Tanrıkulu kaç yaşında, nereli? 7 HAZİRAN 2024 ANLIK ALTIN FİYATLARI! Bugün altın ne kadar, kaç TL?
Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title