Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Genel Merkezinin aldığı karar doğrultusunda Bilecik'te sivil toplum kuruluşlarının (STK) katılımıyla temayül yoklaması yapılıyor.

AK Parti Genel Merkezinin aldığı karar doğrultusunda Bilecik'te sivil toplum kuruluşlarının (STK) katılımıyla temayül yoklaması yapılıyor.

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde yapılan temayül yoklamasına, STK'ların başkan ve yönetim kurulu üyeleri katılıyor.

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saat 09.00'da başlayan temayül yoklamasının, saat 17.00'de sona ereceğini belirtti.

Temayülden alınacak sonuçların AK Parti Genel Merkezi tarafından en iyi şekilde değerlendirileceğini belirten Karabıyık, şunları söyledi:

"Teşkilat temayül yoklamasının ardından genel merkezimizde yapılan mülakatlardan sonra şimdi partimizin aldığı karar doğrultusunda sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla 10 milletvekili aday adayımız için temayül yoklaması yapıyoruz. Temayül yoklamasına katılan STK başkan ve yöneticileri alınan karar doğrultusunda, iki aday adayının adını yazarak oy kullanıyorlar. Yoklamanın bitiminin ardından da, zarflar Ankara'ya götürülecek ve genel merkezimize teslim edilecek. Yapılan bu oylama, partimizin aday belirleme noktasında ki önemli basamaklarından birisi."

Kaynak: AA / Yerel

Bilecik Merkez Şeyh Edebali Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title