Haberler

Gençlerden Ecdada 100 Bin Mektup" Yarışması

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nca 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Gençlerden Ecdada 100 Bin Mektup" yarışması sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nca 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Gençlerden Ecdada 100 Bin Mektup" yarışması sona erdi.

Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nce yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Üç kategoride düzenlenen yarışmada, 11-14 yaş kategorisinde Berkant Korkmaz birinci, Seray Çakır ikinci, Zuhal Pehlivan üçüncü, 15-18 yaş kategorisinde Canan İlke Meriç birinci, Büşranur Demirörs ikinci, Melis Deniz Altan üçüncü, 19-28 yaş kategorisinde ise Emre Bingöl birinci, Onur Pıpnak ikinci ve Pınar Demir ise üçüncü oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Taner Özgüven, makamında yaptığı konuşmada, yarışmada öğrenciler tarafından yaklaşık 4 bin mektup yazıldığını söyledi.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerin mektuplarını okuyarak duygulandığını dile getiren Özgüven, öğrencilerin vatan ve millet duygusu ile yetiştiğini belirtti.

Özgüven, yarışmada dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

Konuşmaların düzenlenen törende öğrencilere ödüllerini verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Kırklareli Çanakkale Yerel Haberler

title