Haberler

Gediz'den Kısa Kısa

Eskigediz Belediyesi, beldede yer alan tarihi mahallelerin yol ve kaldırım düzenlemesine başladı.

Eskigediz Belediyesi, beldede yer alan tarihi mahallelerin yol ve kaldırım düzenlemesine başladı.

Eskigediz Belediye Başkanı Feridun Altıntop, yaptığı açıklamada, bir süre önce İsmet Paşa Mahallesi'ndeki cadde ve sokaklarda başlattıkları yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarının, Hisar Mahallesi'ne kaydırılarak devam ettiğini söyledi.

Uzun yıllar ihmal edilen yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarına bundan sonra ara vermeden devam edeceklerini belirten Altıntop, şunları kaydetti:

"İsmet Paşa ve Hisar mahallelerimiz beldemizin tarihi yönden çok önemli yerleridir. Hisar Mahallesi'ne bağlı cadde ve sokaklarımızı bir proje dahilinde tamamen parke taşı ile yenileyeceğiz. Her sokakta yolların tahrip olmaması için oluklu taş sistemi uygulayacağız. Ayrıca bu mahalledeki eski kaldırım alanı da kilit parke taşı ile yenileyerek modern bir meydan oluşturacağız. Bugün Hisar Mahallesi'nde başlattığımız bu çalışmayı kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz."

-Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur'a Gedizliler'den hediye

(Fotoğraflı)

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur'a, Gedizliler Gediz Ansiklopedisi hediye etti.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu ve Gedizliler'den oluşan heyet, Cantimur'u makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Saraoğlu, Cantimur'un Maliye Bakan Yardımcılığı'na atanması nedeniyle kendilerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini dile getirerek,

"Hemşehrimiz Cantirmur'a ünlü Gediz tarhanası ve Gediz Ansiklopedisi hediye ettik" dedi.

Muhabir: Mehmet Altıntaş / Hadi Şengül

Yayıncı: Mürsel Çetin - KÜTAHYA

Kaynak: AA / Yerel

Abdullah Erdem Cantimur İsmet İnönü Eskigediz Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title