Haberler

Gediz Belediye Personeli İftar Yemeğinde Buluştu

Gediz Belediye çalışanları eş ve çocuklarıyla birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gediz Belediye çalışanları eş ve çocuklarıyla birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gediz Öğretmen Evinde düzenlenen iftar yemeğine, Belediye Meclis Üyeleri, tüm belediye personeli eş ve çocukları katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, "bu yıl da ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Gediz Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Bu iftarlar ile personelimiz ailelerinin birbirleriyle diyalogları güçlenmektedir. Bu iftarlarımızı gelenek haline getirdik ve sürdüreceğiz.

Ramazan ayı bolluk ve bereket yanında hoşgörü ayıdır. Paylaşma ayıdır. Bizlerde bu mübarek günlerde çevremize bakarak ihtiyaç sahiplerine yardımlarımızı yapalım. Küskünleri barıştıralım.

Yakın ülkelerdeki iç savaşlar nedeniyle ailelerinden ayrılmış, ülkelerini terk etmek zorunda kalmış Müslüman kardeşlerine kucak açan bir ülkeyiz. Geçtiğimiz günlerde yakından şahit oldum. Suriyeli kardeşlerimiz bu durumdadır. Ülkemizde her yerde olduğu gibi Kütahya'da da Suriyeli kardeşlerimiz ağırlanmaktadır. Yaşanılan drama destek olan bir ülkenin ferdi olmaktan gurur duymalıyız. Çok şükür ki bizler ülkemizde, memleketimizde çoluk çocuğumuzla şu mübarek günleri yaşayabiliyoruz. Ama dünyanın birçok yerinde Müslüman kardeşlerimize yönelik şiddet uygulanmaktadır. Cenab-ı Allah'tan bir ana önce Müslüman kardeşlerimizi bu durumdan kurtarması için hep birlikte dua edelim.

Davetimize icabet ederek iftar yemeğimize katılan personelimiz, eşleri ve çocuklarına gönülden teşekkür ederken, ramazan ayının hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Allah hepimizi ramazan bayramına ulaşan kullarından etsin" dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmed Ali Saraoğlu Kütahya Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title