Haberler

Gaziantep'ten Kısa Kısa

Kimse Yok Mu Derneği Yavuzeli'nde öğrencilere kırtasiye ve kıyafet yardımında bulundu.

Kimse Yok mu Derneği Yavuzeli ilçesinde öğrencilere kıyafet ve kırtasiye yardımında bulundu.

Şahinbey Belediyesi işbirliğiyle İmam Hatip Ortaokulu'nda eğitim gören 125 öğrenciye ayakkabı, çorap, okul çantası, atkı, kazak ve kırtasiye malzemeleri yardımında bulunuldu.

Okul müdürü Halil Kaya, öğrencilerin yapılan yardımlarla sevindirildiğini belirterek, dernek yetkilileri ile belediyeye teşekkür etti.

Güzelbey'e plaket

Gaziantep'te yayın yapan 5 televizyon temsilcisi Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'eyaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Belediye Basın Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Güzelbey, gerçekleştirilen ziyarette,  görevini layıkıyla tamamlamanın huzuru içinde olduğunu belirtti.

Görev süresinde bir takım zorluklar karşılaştığını, 2004 yılından 2014 yılına kadar verdiği tüm sözleri yerine getirdiğini ancak kendilerinin sorumluluğu dışında olan kentin aydınlatmasıyla ilgili yetersiz kalınmasından dolayı rahatsızlığını dile getiren Güzelbey, hafif raylı sistem, yeni otobüsler, köprülü kavşaklar ve alternatif yol açma çalışmalarıyla büyük mesafe kaydettiklerini vurguladı.

Galip Ünlükara  da Ortak Yayın Platformu adına yaptığı açıklamada, Güzelbey'in Gaziantep için önemli projeler ve hizmetler yaptığını kaydetti. - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Asım Güzelbey Gaziantep Yavuzeli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title