Haberler

Final Okulları'nın Teog Yıldızları

Samsun Final Okulları öğrencilerinden 8’i TEOG sınavında soruların tamamını doğru cevaplayarak okulun yıldızları oldu.

Samsun Final Okulları öğrencilerinden 8'i TEOG sınavında soruların tamamını doğru cevaplayarak okulun yıldızları oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 26-27 Kasım tarihinde gerçekleştirilen TEOG sınav sonuçları açıklandı. Samsun Final Okulları, 8. sınıf öğrencilerinden Ahmet Hakan Mutlu, Baran Altun, Berkay Dağlı, Eren Ozan Saraç, Kerem Ender Kılıçkıran, Melikcan İhtiyaroğlu, Nadide Zeynep Fırat ve Zeynep Öykü Büyükbay 120 sorunun tümünü doğru cevaplayarak haklı bir başarı elde ettiler.

Bu büyük başarıyı elde eden öğrencilerin her biri madalyalarını Samsun Final Okulları Genel Müdürü Cengiz Karaca, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Tekin Aslan, Kolej ve Fen Lisesi Müdürü Doğan Kaya'dan aldılar.

Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen madalya töreninde konuşan Samsun Final Okulları İlkokul ve Ortaokul Müdürü Tekin Aslan, farklı derslerde tüm soruları doğru cevaplayan çok sayıda öğrencileri olduğunu ifade ederken tüm branşlarda 120 sorunun tümünü cevaplayan öğrencilerinse ayrı bir övgüyü hak ettiklerini söyledi.

120 sorunun 119'unu doğru cevaplayan 6 öğrencilerinin de başarısının azımsanamayacağını ifade eden Aslan, Nisan ayında gerçekleştirilecek olan TEOG-2 sınavının belirleyici olduğunu söyledi. 1. sınavda olduğu gibi 2. sınava da hem hafta içi hem de hafta sonu programlar hazırladıklarını belirten Aslan, öğrencilerden TEOG-2'ye daha iyi çalışma ve yapabileceklerinin en iyisini yapma sözünü aldı ve bu başarıda pay sahibi olan tüm öğretmenlere teşekkür etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Hakan Coşkun Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title