Haberler

AK Partili Esgin'den Fethiye'de Coşkulu Miting

Güncelleme:

AK Parti Nilüfer Belediye Başkanı adayı Dr. Mustafa Esgin, Fethiye Mahallesi'nde yüzlerce kişiye hitap etti.

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin, Fethiye Mahallesi'nde yüzlerce kişiye hitap etti. Esgin, Nilüferlilerin eşgüdümlü ve sorumlu bir belediyecilik istediğini söyledi.

Nilüfer'deki yerel seçimlerde anketlerde CHP ile başa baş giden AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin, 4 aydır sürdürdüğü seçim çalışmalarında halkın büyük kesiminin desteğini aldıklarını ifade etti. Fethiye mahallesinde düzenlenen nokta mitinginde yüzlerce mahalleliye seslenen Dr. Mustafa Esgin, "Nilüfer'de bir değişim ve yenileşim başlamıştır. Nilüfer'in pek çok mahallesinde olduğu gibi Fethiye'de de bu seçimlerde artık hizmetten yana oyunu kullanacaktır. Fethiye'nin 15 yıldır çözülmeyen bütün meselelerinin farkındayız. Biz hizmet için geliyoruz. Büyükşehir Belediyesi'nin ilçemize yaptığı yatırımları her siyasi görüşten vatandaşımız takdir ediyor. Biz yola çıkarken Nilüfer'de olandan da olmayandan da sorumlu, merkezi hükümet ve Büyükşehir Belediyesi ile eşgüdüm haline çalışacak bir yönetim anlayışıyla geliyoruz dedik. Halkımız da bunu istiyor. Nilüfer'de yaptığımız anket çalışmasında halkımızın yüzde 70'i eşgüdümlü hizmet istiyor" dedi.

Yüzlerce mahallelinin katıldığı mitingde AK Parti Bursa milletvekilleri Bedrettin Yıldırım, Hüseyin Şahin, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu ve Mustafa Öztürk de hazır bulundu. Konuşması sık sık sloganlarla kesilen Mustafa Esgin, sanal gündemlerin 31 Mart sabahı son bulacağını söyledi. Dr. Mustafa Esgin, " Türkiye'de yerel seçim öncesi oluşturulmak istenen sanal gündemler halkımız tarafından değer bulmamıştır. İnanıyorum ki Türkiye 31 Mart sabahı istikrara uyanacak. Nilüfer de 31 Mart sabahı hizmet belediyeciliğine uyanacak. Ben ideolojik birisi değilim. Bu kente ve Nilüfer'e hizmet etmek için yola çıktım. Koltuk sevdalısı birisi hiç değilim. Bu hizmet için koltukları bırakıp geldim. Nilüfer'in artık ideolojik söylemlerle insanları ötekileştiren bir anlayıştan uzakta halkına adaletli hizmet götüren, sosyal belediyeciliği kentin her noktasına ulaştıran bir yönetime talip olduk" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Türkiye Fethiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title