Haberler

Eğitimciler İftarda Buluştu

Güncelleme:

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışan eğitimciler, iftar programında bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışan tüm personel düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Gazi İmam Hatip Erkek Lisesi bahçesinde düzenlenen iftar programına, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, şube müdürleri, maarif müfettişleri, milli eğitim çalışanları ve aileleri katıldı.İftar programında bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, iftar yemeğinin amacının milli eğitim camiasında çalışanlar arasında kaynaşma ve paylaşma duygusunu pekiştirmek olduğunu belirtti.

Çelik, "Mübarek Ramazan ayı kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'in indiği rahmet ayıdır. Ramazan ayı kardeşlik duygularının en üst seviyeye çıktığı aydır. Milli Eğitimin tüm çalışanlarını bir arada görmekten büyük mutluluk duydum. Büyük bir ailenin birer ferdi olduğumuzu bu birliktelikle bir kez daha anladık. Bu iftar programının Milli Eğitim camiasında çalışanlar arasında kaynaşma ve paylaşma duygusunu bir kez daha pekiştireceğine inanıyorum." şeklinde konuştu.Çelik, rotasyon ile başka illere ataması yapılan şube müdürlerine Batman'da eğitime sundukları katkıdan dolayı teşekkür etti ve hazır bulunan Şube Müdürü Faik Gündüz'e plaket verdi.İftar programı, öğrencilerin okuduğu ilahilerle sona erdi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Mehmet Çelik Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title