Haberler

Edremit CHP'den Kınama

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit İlçe Örgütü tarafından yapılan basın açıklaması ile Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen saldırı ve Adıyaman’da bir askerimizin terör saldırısında şehit edilmesi protesto edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit İlçe Örgütü tarafından yapılan basın açıklaması ile Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen saldırı ve Adıyaman'da bir askerimizin terör saldırısında şehit edilmesi protesto edildi.

CHP İlçe başkanlığı önünde yapılan basın açıklamasına CHP'li Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, CHP Edremit İlçe Başkanı Enver Enlügün ve çok sayıda partili katıldı. Enligün, "Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu'na mensup pırıl pırıl gençlerin dün Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde gerçekleştirdikleri basın açıklaması sırasında patlayan bomba; 32 gencimizi ve Adıyaman'da da bir askerimizin şehit olması; dini, dili, ırkı, mezhebi ne olursa olsun tüm yurttaşlarımızı derinden yaralamıştır. Ölen gençlerimizin ve şehidimizin yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Ayrıca yaralılara acil şifalar diliyoruz." dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Adıyaman Edremit Yerel Haberler

title