Haberler

Edirne'de Polisin Şehit Olduğu Kavga

Edirne Valisi Şahin: "Bana intikal eden bilgiye göre, olay Rus, Gürcü ve Azeri mafyasının birbirleriyle daha önceki bir olaydan, hesaplaşmasının devamını Edirne'de sürdürmelerinden ibaret" "Zanlılardan biri, İnterpol tarafından aranıyormuş"

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, polis memuru Hüseyin İmrağ'ın müdahale etmek isterken şehit olduğu kavgaya ilişkin, "Bana intikal eden bilgiye göre, olay Rus, Gürcü ve Azeri mafyasının birbirleriyle daha önceki bir olaydan hesaplaşmasının devamını Edirne'de sürdürmelerinden ibaret" dedi.

Şahin, yaptığı açıklamada, dünkü olayın içerisinde çok uluslu suç örgütlerinin olduğunun tespit edildiğini söyledi. Zanlıların sorgularının sürdüğünü belirten Şahin, şöyle devam etti:

"Olay, neden dolayı bir hesaplaşmanın olduğunu bilemiyorum ancak bana intikal eden bilgiye göre Rus, Gürcü ve Azeri mafyasının birbirleriyle daha önceki bir olaydan hesaplaşmasının devamını Edirne'de sürdürmelerinden ibaret. Huzur kenti Edirne'de böyle bir olayın vuku bulması bizi üzdü. Benim de kentteki ilk mesai günümde böyle bir olayla karşılaşmak beni de üzdü. Şehidimiz kavgayı ayırmaya çalışırken maalesef şehit oldu, arkasında ailesini bıraktı."

Şahin, "mafya" olarak nitelendirdiği kişilerin büyük bölümünün yakalandığını ve gerekli cezaya çarptırılacaklarını ifade etti.

Bu kişilerin arasında Edirnelilerin olmamasının kendilerini sevindirdiğini dile getiren Şahin, "Tamamen yabancı uyrukluların hesaplaşma mahali olarak Edirne'yi seçmelerini de anlamış değilim. Zanlılardan biri, İnterpol tarafından aranıyormuş" diye konuştu.

Olay

Edirne'de dün, iki grup arasındaki silahlı kavgaya müdahale etmek isterken göğsünden yaralanan polis memuru Hüseyin İmrağ, tedavi gördüğü hastanede şehit olmuştu. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Dursun Ali Şahin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları...
title