Haberler

Dp'den Çarşamba Tso'ya Ziyaret

Demokrat Parti(dp) Samsun İl Başkanı Feraye Keleşoğlu Kefeli ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Kefeli'yi Makamında Ziyaret Etti. Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti Dile Getiren Çarşamba Tso Başkanı Kefeli, "Büyük Ölçekli Çevreci Yatırımların Çarşamba'ya Kazandırılması İçin Çalışıyoruz" Dedi.

Demokrat Parti(DP) Samsun İl Başkanı Feraye Keleşoğlu Kefeli ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Kefeli'yi makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çarşamba TSO Başkanı Kefeli, "Büyük ölçekli çevreci yatırımların Çarşamba'ya kazandırılması için çalışıyoruz" dedi.

Şehir merkezinden başlayan ve ilçeleri de kapsayan ziyaretlerde yeni yönetim kurulunu tanıtmayı amaçladıklarını ifade eden DP İl Başkanı Feraye Keleşoğlu Kefeli, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nın, Samsun'un geleceğini ilgilendiren istihdam ve yatırım projeleriyle kamuoyunda yer almasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Çarşambalı esnaf ve iş adamlarının sorunları ile ilgili bilgi alan Kefeli, "Samsun'da yeniden yapılanma içindeyiz. İl merkezinden başlayarak ilçeleri de geziyoruz. Kamu Kurumlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine önem veriyoruz. Gittiğimiz her yerde önce Ticaret ve Sanayi Odalarını ziyaret ediyoruz. Bu çerçevede Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nı da ziyaret ettik. Bize esnafın ve ilçenin sorunları hakkında bilgi veren Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Kefeli'nin çalışmalarını basından takip ediyoruz. Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nın ciddi projelerle kamuoyunda yer almasından mutluyuz" diye konuştu.

DP il yönetiminin yaptığı nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çarşamba TSO Başkanı Yusuf Kefeli, her siyasi partiye eşit yakınlık ve eşit uzaklıkta bulunduklarını söyledi. Kefeli, DP İl Başkanı Feraye Keleşoğlu Kefeli ve Yönetim Kurulu Üyelerine gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkür ederek siyasi yaşamda başarılar diledi.

Ziyaret sırasında genel ekonomik göstergelerin umutları kırdığına dikkat çeken Kefeli, Çarşamba'da siftah yapmadan kepenk kapatan işletmeler olduğunu kaydetti. Kefeli, "Ekonomik anlamda sıkıntı ortada. Bizim ise yapacağımız bir şey yok. Elimizde sihirli değnek yok. Ancak, gidişat iyi değil. Üyelerimizin birçoğu ödeme zorluğu içinde, günü kurtarmaya bakıyor. Senet ve çekler ödenemediği için ötelenmeye başladı" şeklinde konuştu.

"Oda olarak da büyük ölçekli çevreci yatırımların Çarşamba'ya gelmesi ve kazandırılması için çalışıyoruz" diyen Kefeli, Çarşamba'da istihdamın artırılmasına yönelik girişimlerin devam ettiğini vurguladı.

(SAM-SA) 22.05.2008 16:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title