Haberler

Dosteli Derneği'nden Arapgir'deki Öğrencilere Yardım

Anadolu'yu gezerek yardıma muhtaç öğrencilerin ihtiyaçlarını, çeşitli okul araç-gereçlerini karşılayan Dosteli Derneği, Malatya'nın Arapgir ilçesinde de ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulundu.

Anadolu'yu gezerek yardıma muhtaç öğrencilerin ihtiyaçlarını, çeşitli okul araç-gereçlerini karşılayan Dosteli Derneği, Malatya'nın Arapgir ilçesinde de ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulundu.

Bu yıl Arapgir'e ikincisini gerçekleştirdikleri ziyaretle yardım etkinliğinde bulunan dernek heyeti, 75. Yıl İMKB Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikle ihtiyaç sahibi olan öğrencilerin ihtiyaçlarını karşıladı.

Etkinlik sırasında konuşma yapan Dosteli Derneği Başkanı Sakine Tükek, gelecekte belediye başkanlarının, kaymakamların, mühendis ve doktorların yerinde bugünkü çocukları görmek istediğini belirterek, "2012-2013 eğitim ve öğretim yılınızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Kaymakam Ercan Turan da, "Bir Hadis-i Şerif'te Peygamber Efendimiz; 'İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır' buyuruyor. Buradaki faydayı da biz somut olarak müşahede ettik. Gerçekten böyle bir güzelliği yaşattığı için derneğimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İlçe Milli Eğitim Müdür Çetin Özdemir, "Okulların açıldığı eylül ayında gözlerimiz Dosteli Derneği'ni arıyor haliyle. Bu yıl bu organizasyonun ikincisini düzenledik. Bu hayır hizmetleri devam ettiği müddetçe, başkanımızdan en alt düzeydeki çalışanına kadar, hepsine Rabbimizin hayırlı ömürler vereceği düşüncesindeyim" diye konuştu.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ise, "Dosteli Derneği'nin sevdalı çalışanlarına ve bu salonu dolduran gençlerimizin geleceğe hazırlanmasında büyük gayret sarf eden kıymetli hocalarıma ve öğrencilerime bu günün hayır getirmesini temenni ediyorum" şeklinde konuşarak teşekkürlerini dile getirdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Arapgir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title