Haberler

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Ağrı'da

Bakan Davutoğlu, Vali Tekinarslan'ı ziyaret etti.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan'ı makamında ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Ağrı'da çeşitli temaslarda bulunan Davutoğlu, AK Parti Seçim Lokali'ne geçerek, partililerle bir araya geldi.

Davutoğlu, Vali Tekinarslan'ı da ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Bakan Davutoğlu, ardından valilik brifing salonuna geçerek, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Ağrı Valiliği'nin ortaklaşa yürüttüğü "Damla Projesi" kapsamında kente gelen yabancı öğrencilerle görüştü.

Aralarında Filistinlilerin de bulunduğu öğrencilerle "selfie" çektiren Davutoğlu, Merkez Camisi'nde ikindi namazını kıldı.

Kanaat önderi Mehmet Şerif Bulan'ın cenaze törenine katılan ve aile yakınlarına baş sağlığı dileyen Davutoğlu, Bulan'ın tabutunu bir süre omzunda taşıdı. BDP Ağrı Belediye Başkan Adayı Sırrı Sakık da cenaze törenine katıldı.

Cumhuriyet Caddesi'nde esnafı ziyaret eden Davutoğlu, bir parkta vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyerek, çay içti.

Bakan Davutoğlu, daha sonra özel uçakla Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye gitti. - Ağrı

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Tekinarslan Ahmet Davutoğlu Ak Parti Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

istanbullu:

ağrının yolunu nasıl buldunuz hayret..

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title