Haberler

Didim'de Kutlu Doğum Haftası Kutlandı

Güncelleme:

AK Parti Didim İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Rahim Gökdemir, Kutlu Doğum Haftasıyla düzenlenen etkinlikte vatandaşlara gül dağıttı.

AK Parti Didim İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Rahim Gökdemir, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlenen lokma etkinliğinde vatandaşlara gül dağıttı.

Didim'de Cuma Namazı sonrası yapılan lokma hayrına AK Parti Didim Gençlik Kolları Başkanı Vedat Yamaç, İlçe Gençlik Kolları yönetimi ile İlçe yöneticileri de hazır bulunurken, Didimliler hayra büyük ilgi gösterdi. Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında esnafları gezen AK Parti Didim İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Rahim Gökdemir esnaflara ve vatandaşlara gül dağıtırken yapılan çalışma memnuniyetle karşılandı.

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yapılan etkinlikle ilgili açıklamada bulunan AK Parti Didim İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Rahim Gökdemir "Sevgili Peygamberimizi kutlu doğum vesilesiyle bir kez daha hatırlamak gerekir ki bütün alemleri onurlandırmak için gönderilen rahmet, adalet ve hikmet yüklü ahlak peygamberimizin onun mücadelesini ve insana bakışını yerinde keşfetmeye ve bu keşfimizi toplumun bütün katmanlarına açmaya her zamankinden daha fazla muhtacız. Bu insanlığın özlenen aydınlığa kavuşması yolunda yegane melcedir. Özünden güzel ahlak, doğruluk, barış ve sevgi olan insanlığın mutluluğunu esas alan İslam'ın evrensel ve çağlar üstü mesajını bize ulaştıran Peygamberimiz Hz. Muhammed bütün insanlığa kucak açan bir barış ve sevgi öğretisinin taşıyıcısı olmuş, doğruluk ve güzel ahlakın en iyi örneğini kendi hayatıyla göstermiştir. Bu duygu ve düşüncelerin feyzi ile halkımızın, gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizin ve tüm İslam aleminin kutlu doğum haftasını kutluyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title