Haberler

Çukurhisar ve Satılmışoğlu'nda İftar Sevinci

Tepebaşı Belediyesi iftar sofralarını kurmaya devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi iftar sofralarını kurmaya devam ediyor. Çukurhisar ve Satılmışoğlu mahallelerinde kurulan iftar sofralarında binlerce vatandaş hep birlikte oruçlarını açıyor.

Ramazan ayı münasebetiyle Tepebaşı Belediyesi'nin hazırladığı iftar sofraları kurulmaya devam ediyor. Geçen sene yaklaşık 150 bin vatandaşı iftar sofralarında ağırlayan Tepebaşı Belediyesi, bu yılda aynı rakamlara ulaşmayı hedefliyor. Eğriöz, Uludere, Keskin, Yukarısöğütönü, Alınca, Avlamış, Emirceoğlu, Kavacık mahallelerindeki iftarların ardından son olarak Çukurhisar ve Satılmışoğlu'nda kurulan iftar sofralarında, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve beraberindeki Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, vatandaşlarla buluştu. Önce Çukurhisar'daki vatandaşlarla selamlaşan Ataç ve Çakırözer, daha sonra iftar için Satılmışoğlu'na geçtiler. İftarın ardından buradaki kahveleri ziyaret eden Başkan Ataç ve Milletvekili Çakırözer, buradaki vatandaşlarla uzun süre sohbet etti.

İftar öncesinde konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, "Belediyemizin düzenlediği iftar yemeklerine katılımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Her sene sofralarımız dolup taşıyor. Sizlerin yoğun katılımı ile iftarlarımız daha da güzelleşiyor. Burada çok önemli bir nokta var; demek ki belediyenize güveniyorsunuz. Ramazan Ayı'nın hepimize huzur, bereket, mutluluk ve en önemlisi barış getirmesini istiyorum. Herkese hayırlı Ramazanlar dilerim" dedi.

İftar programının ardından bir değerlendirmede bulunan Çakırözer ise, "Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç ile birlikte Satılmışoğlu ve Çukurhisar'lı hemşehrilerimizle iftar sofralarında kucaklaştık. Önce Çukurhisar, ardından Satılmışoğlu mahallelerimizde, hemşerilerimizin Ramazan sofralarına konuk olduk, taleplerini dinledik. Hepimizin ortak dileği, bu iftar sofralarındaki sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının tüm Türkiye'ye yayılması. İftarın ardından kahvehanede vatandaşlarımızla çayımızı ülke sorunlarını konuşarak içtik" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Utku Çakırözer Çukurhisar Tepebaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title