Haberler

Çine Çayında Bulunan Bomba İmha Edildi

Aydın'da Çine Çayına Balık Avlamak İçin Atıldığı Tahmin Edilen Bir Adet El Bombası Suların Çekilmesiyle Birlikte Ortaya Çıktı. Bomba Olay Yerinde İmha Edildi.

Aydın'da Çine çayına balık avlamak için atıldığı tahmin edilen bir adet el bombası suların çekilmesiyle birlikte ortaya çıktı. Bomba olay yerinde imha edildi.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Çiftlik köyünde meydana geldi. Köyün yakınında geçmekte olan Çine çayı içersindeki suların çekildiği bölgede bir adet el bombası gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerce suya düşürülmüş veya bırakılmış olan bomba Cumhuriyet Savcılığı'nın bilgisi dahilinde Aydın İl Jandarma Komutanlığı patlayıcı madde imha timi ekiplerince olay yerinde imha edildi.

Çine çayın içerisinde bulunan bombanın muhtemelen çaya balık avlamak için atıldığı iddia edilirken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

(DAK-YK)

12.06.2007 17:49 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title