Haberler

Çelik'ten, Eski Takımı Giresunspor'a Tatlı İkramı

Adanalı antrenör Ramazan Çelik, Hatayspor maçı için Adana’da kamp yapan Giresunspor’u ziyaret ederek tatlı ikram edip başarı dileklerinde bulundu.

Adanalı antrenör Ramazan Çelik, Hatayspor maçı için Adana'da kamp yapan Giresunspor'u ziyaret ederek tatlı ikram edip başarı dileklerinde bulundu.

Eski çalıştırdığı takım Giresunspor'un Hatay'da, Hatayspor'la şampiyonluk maçı oynayacak olmasından mutluluk duyduğunu ifade eden Ramazan Çelik, antrenman yapan futbolcu, teknik ekip ve yöneticilere tatlı ikram etti.

Zorlu maç için başarı dileklerinde bulunan Ramazan Çelik, "Şu an Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bugsaşspor'da antrenörlük yapıyor olmama rağmen eski öğrencilerim Giresunsporlu futbolcuların başarısı ile de gurur duyuyorum. Memleketim Adana'ya gelip kamp yapmalarına da ayrıca sevindim. Antrenmanlarını ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundum. Şampiyon olmalarını gönülden istiyorum" diye konuştu.

Giresunsporlu yönetici, teknik heyet ve futbolcular ise eski antrenörleri Ramazan Çelik'in jestinden memnun olduklarını dile getirerek eski hocalarına 'şampiyonluk' sözü verdiler. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Çelik Giresunspor Hatayspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title