Haberler

Büyükşehir'den Cimnastik Kursu

Antalya Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için jimnastik kursu açtı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için jimnastik kursu açtı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için cimnastik eğitim kursu açtı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen temel cimnastik eğitim kursu, Konyaaltı Antalya Spor ve Fitness Merkezi'nde (ASFİM) başladı.

KENDİ VÜCUTLARINI TANIYORLAR

Uzman eğitmenler gözetiminde gerçekleştirilen kurs kapsamında, gelişim çağındaki çocuklara küçük yaşta spor yapma alışkanlığı kazandırılması amaçlanıyor. Çocuklar, bir yandan kendilerini geliştirirken, diğer yandan vücutlarına esneklik kazandırıyor. Öte yandan çocuklar, oyunla sporu bağdaştırarak eğlenceli vakit geçirip, kendi vücutlarını tanıyabilme fırsatı yakalıyor.

HAFTADA İKİ GÜN CİMNASTİK

2007-2008-2009-2010 doğumlu çocuklar, Konyaaltı ASFİM'de Cumartesi-Pazar günleri olmak üzere haftada iki gün cimnastik eğitimi alıyor. 50 sporcuyla başlayan eğitimler, çocuklardan büyük ilgi görüyor. Cimnastik eğitim kursuna katılım her geçen gün artarken, kursa kayıt olmak isteyenler 0 242 321 24 70 numaralı telefondan ya da www.abbsporhizmetleri.com adresinden detaylı bilgi alabilir - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konyaaltı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title