Haberler

Büyük Cami Görünmeye Başladı

Yozgat Belediyesi tarafından ’Çapanoğlu Büyük Cami Çevre Düzenlemesi’ projesi kapsamında başlatılan menfez üstü dükkanların yıkım çalışmaları hızla devam ediyor.

Yozgat Belediyesi tarafından 'Çapanoğlu Büyük Cami Çevre Düzenlemesi' projesi kapsamında başlatılan menfez üstü dükkanların yıkım çalışmaları hızla devam ediyor.

Çapanoğlu Büyük Cami'nin görsel olarak ortaya çıkarılması hedeflenen proje kapsamında yer altına 250 araçlık bir otopark üzerine ise yaklaşık 30 dükkanlık meydan yeri projesi yapılacak. Yozgat Çapanoğlu Büyük Cami'nin, Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi ile daha estetik bir hal alacağını belirten Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, çevre düzenlemesi kapsamında menfez üstü dükkanların yıkımına hızla devam ettiklerini söyledi.

Yozgat Belediyesi olarak bu projeye büyük önem verdiklerini vurgulayan Arslan, Tarihi Çapanoğlu Büyük Cami'nin şehrin birçok yerinden görünmesi için çalıştıklarını vurguladı.

Büyük Cami'nin etrafını Ankara Caddesi'ne kadar yıkarak yer altında 250 araçlık bir otopark yapacakları bilgisini veren Arslan,"Otoparkın üzerinde yaklaşık 30 dükkanlık küçük bir çarşı ve geri kalan kısmını da tamamen yeşil alan yapacağız. Bu proje Yozgat'a önemli bir görsellik katacak ve şehirleşme açısından önemli bir kazanım olacak" dedi.

Bu yılın sonuna kadar Büyük Cami etrafında yıkım işlemlerini tamamlayacaklarını söyleyen Arslan, önümüzdeki yıl projeye başlayacaklarını ve projenin 18 ayda tamamlanacağını da sözlerine ekledi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yozgat Belediyesi Kazım Arslan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title