Haberler

Bursa Karayolları 14. Bölge Müdürü Emet-Tavşanlı yolunda incelemelerde bulundu

Güncelleme:

Bursa Karayolları 14. Bölge Müdürü Umut Akyazı, Emet ilçesinde hizmete giren 8 kilometrelik ek Emet-Tavşanlı yolunda incelemelerde bulundu. Emet Karayolları 14. Bölge Şefliği İdari Merkezi ve Şantiyesinde yapılan toplantıda, karla mücadele için hazırlıklar tamamlandı.

Bursa Karayolları 14. Bölge Müdürü Umut Akyazı Emet ilçesinde yılbaşı itibarıyla hizmete giren 8 kilometrelik ek Emet- Tavşanlı yolunda incelemelerde bulundu.

Emet Karayolları 14. Bölge Şefliği İdari Merkezi ve Şantiyesinde Emet Kaymakamı Furkan Seyman, Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan ve karayolları işçileri ile bir araya gelen Bölge Müdürü Akyazı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Emet Karayolları 14. Bölge Şefliğinin karla mücadele için kurduğu ekip ve araç istasyonunda kazasız belasız bir sezon geçirmek adına dualar edildi. İlçe Karayolları ekiplerinin, yaklaşan kış ve kar şartlarına karşı en aktif şekilde hizmet verebilmek için hazırlıklarını tamamladıkları belirtildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tavşanlı Akyazı Bursa Emet Ulaşım Yerel Haberler Belediye Yerel Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title