Haberler

Bu da Otobüs Kuyruğu

Bursa’da Mudanya ve Güzelyalı hattından Emek Metro hattına ulaşımı sağlayan otobüsler 1.5 saat rötar yaparak vatandaşa kuyruk çilesi yaşattı.

Bursa'da Mudanya ve Güzelyalı hattından Emek Metro hattına ulaşımı sağlayan otobüsler 1.5 saat rötar yaparak vatandaşa kuyruk çilesi yaşattı.

Normalde 20 dakikada bir hareket eden otobüsler 1.5 saat geç kalarak Emek Metro istasyonu önünden Mudanya ve Güzelyalı'ya gidecek yolcuları saatlerce bekletti. Otobüslerin 1.5 saat geç kalması üzerine Emek metro istasyonu önündeki Mudanya ve Güzelyalı otobüs duraklarında metrelerce kuyruk oluştu. Vatandaşlar otobüslerin iş çıkış saatinde bu kadar geç kalmasının kendilerini mağdur ettiğini belirterek duruma tepki gösterdi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güzelyalı Mudanya Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

tatar bala:

İyi gunler ben mudanya ya evi ni tasimayi dusunen biri olsam ilk once toplu tasima saatlerinin 15 dakikada bir olmasini cani gonulden isterim. Cunku herkesin ozel otomobili yok. Umarim sesimize kulak verilir. Keske. Bursaray emek den sonra da. Guzelyali. Ve. Mudanya ya kadar. Gitse cok iyi olur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title