Haberler

Bölge Milletvekilleri Bakan Faruk Çelik'i Ziyaret Etti

AK Parti Kars, Ardahan ve Iğdır Milletvekilleri Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’i ziyaret ederek bölge tarım ve hayvancılığını masaya yatırdılar.

AK Parti Kars, Ardahan ve Iğdır Milletvekilleri Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'i ziyaret ederek bölge tarım ve hayvancılığını masaya yatırdılar.

AK Parti milletvekilleri Ahmet Arslan, Dr. Selahattin Beyribey, Orhan Atalay ve Nurettin Aras, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'i ziyaret ederek bölgenin gıda, tarım ve hayvancılıkla ilgili projelerini istişare ettiler.

Bölge milletvekilleri, devam eden projeleri ve bölgesel arazi yapısından, bölge insanının hayvan yetiştiriciliği konusundaki birikiminden dolayı; hayvan yetiştiriciliği konusunda pilot bölge olması gerektiği üzerinde duruldu. Yetiştiricilik için daha fazla hayvansal desteğin uygulanması ile göçün önlenebileceği ve bölgeye tersine göçün teşvik olacağını Bakan Çelik ile konuştular.

Milletvekilleri Bakan Faruk Çelik'i bölgeye davet ederek, Üniversite, ilgili STK'lar ve üst düzey bürokratlar ile bölgenin gıda, tarım ve hayvancılığının masaya yatırılması gerektiğini, böylece bölgede durum tespiti yapılarak, proje ve yatırımların buna göre planlanmasının uygun olacağını ifade ettiler. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Çelik AK Parti Ardahan Kars Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title