Haberler

Bingöl'de İl İstişare Toplantısı Yapıldı

Bingöl İl Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı, Vali Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında yapıldı.

Bingöl İl Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı, Vali Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında yapıldı.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Güvençer, kurumların koordinasyon içinde çalışmasının ve hizmetlerin ele alınmasının önemine değindi. Usulsüz hafriyat dökülmesinin önüne geçilmesi konusunda kurumların ortak bir çalışma ile özen göstermesi talimatını veren Vali Güvençer, bu konuda şikayetler olduğunu ve gözlemleri olduğunu belirterek, belediyenin gösterdiği alanlar dışında hafriyat dökülmemesi yönünde ilgili kurumlara yardımcı olunması gerektiğini ifade etti.

Kadastro İl Müdürü Süleyman Yurtsever, toplulaştırma çalışmalarının büyük bir hızla sürdüğünü söyledi. 2B kapsamında Saray, Karşıyaka, Şehit Mustafa Gündoğdu ve Recep Tayyip Erdoğan mahallelerinde tapuların mayıs ayı sonuna kadar verileceğini ifade eden Yurtsever, Kurudere köyünde ise kamulaştırma kapsamında hukuki sürecin sürdüğünü ve haziran ayı itibari ile sonuçlanmasını beklediklerini kaydetti.

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Erdal Arıkan da, şehir stadyumunun çatı ve ek tribün çalışmasının sürdüğünü belirtti. Ses sistemi, kamera sistemi ve skorbord işinin ihaleye çıkarılacağını belirten Arıkan, proje ekiplerinin çalışmalarının sürdürdüğünü kaydetti. Step, aerobik ve güç kondisyon merkezi için çalışmalarının devam ettiğini de sözlerine ekleyen Arıkan'ın ardından toplantıya katılan diğer daire müdürleri de yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdiler. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Hakan Güvençer Hakan Güvençer Erdal Arıkan Bingöl Yerel Haberler

title