Haberler

Beykonak'ta 40 Bin Metrekare Asfalt Dökülecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kumluca Belediyesi ekipleri tarafından Beykonak Mahallesi'nde asfaltlama çalışması başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kumluca Belediyesi ekipleri tarafından Beykonak Mahallesi'nde asfaltlama çalışması başladı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, 1 Nisan tarihinde Beykonak Mahallesi'ndeki sokak ve caddelerde başlattıkları altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve asfaltlama işlemine geçildiğini söyledi.

Asfaltlama çalışmalarının Ordulu Caddesi, Sevim Öner İlköğretim Okulu ve Parakum mevkisinde yapılacağını ifade eden Çetinkaya, Beykonak Mahallesi'ne yapılacak asfaltlama çalışmalarının yaklaşık 40 bin metrekare olduğunu belirtti.

Çalışmaları Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle ortaklaşa yürüttüklerini kaydeden Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Kalıcı, halkımızın rahat edebileceği bir asfalt olması için yoğun çaba sarf ettik. Şu anda yaklaşık bir hafta sürecek asfalt döküm çalışmasıyla halkımız rahat yollara kavuşacaklar. Asfaltlama işinde belediyemize destek veren Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ediyorum."

Çetinkaya, Beykonak Mahallesi'nden sonra asfaltlama çalışmasının Kum ve Göksu mahallelerinde devam edeceğini bildirdi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Kumluca Belediyesi Beykonak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title