Haberler

Başkan Gürlesin'e İmam Hatip Lisesi Mezunlarından Ziyaret

Denizli İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği üyeleri, Denizli İmam Hatip Lisesi’nin kuruluşunun 50. Yılı etkinlikleri kapsamında Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e ziyarette bulundu.

Denizli İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği üyeleri, Denizli İmam Hatip Lisesi'nin kuruluşunun 50. Yılı etkinlikleri kapsamında Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'e ziyarette bulundu.

Denizli İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği, Denizli İmam Hatip Lisesi'nin kuruluşunun 50. Yılı nedeniyle etkinlikler planladı. Bu kapsamda Dernek, yapılacak etkinlikler ve çalışmalarla ilgili 50. Yıl komisyonunu kurdu. Denizli İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Fatih Işık ile 50. Yıl komisyonu üyeleri, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'e ziyarette bulundu. Denizli İmam Hatip Lisesi'nin 1965-1966 eğitim öğretim yılının ikinci yarısında hizmete girdiğini hatırlatan Dernek Başkanı Fatih Işık, "Denizli İmam Hatip Lisesi'nin kuruluşunun 50. Yılındayız. Bu kapsamda gerek mezun olan öğrencilerimiz, abilerimiz, büyüklerimize yönelik olarak bir dizi etkinlik gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Dernek olarak bir protokol imzaladık. Bugün ziyaret sebebimizde İmam Hatip Lisesi bir büyüğümüz olarak sizlere de, etkinliklerimizin içeriği hakkında bilgi aktaracağız" dedi.

1987 İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu belirten Başkan Gürlesin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Denizli İmam Hatip Lisesi kuruluşunun 50. yılında. Bende 1987 yılı bir İmam Hatip Mezunuyum. Etkinliklerinizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. İstek ve talepleriniz noktasında her türlü talebe açığız. Bir İmam Hatip Lisesi Mezunu olarak etkinlikler içinde yer almaktan da gurur duyarız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Gürlesin Fatih Işık Pamukkale Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title