Haberler

Başkan Ergene Açıklaması

Manisa'nın Soma ilçesinde kimilerinin hayali proje diye nitelendirdiği bölge ısıtma sistemi için Belediye Başkanı Hasan Ergene son noktayı koydu.

Manisa'nın Soma ilçesinde kimilerinin hayali proje diye nitelendirdiği bölge ısıtma sistemi için Belediye Başkanı Hasan Ergene son noktayı koydu. Ergene, 'Bölge ısıtma sistemi bu kış Atatürk Caddesi'ndeki 2 bin konutun ısıtılmasına başlanmak üzere etap etap yayılacak ve tüm Soma santralin sıcak suyundan ısıtılacak.'dedi.

Somalıların merakla beklediği ısıtma sisteminde artık sona yaklaşılıyor. Santraldeki ısı dönüşüm sistemi ve ana trafo merkezi tamamlandı. Soma Belediyesi tarafından yapılacak olan Bölge Isıtma Sistemi için Fransızlar Belediye Başkanı Hasan Ergene'nin konuğu oldu. Başkan Ergene makamında ağırladığı Fransız ve Türk ziyaretçileri Dalkia Türkiye Sorumlusu Yues Morvan ve Her Enerji Grup sorumlusu Hazim Sesli, ısıtma sistemi hakkında tasarladıkları projeyi Ergene'ye sundu.

Ziyaret esnasında konuşan Başkan Ergene, "Bölge ısıtma sisteminde artık sona doğru yaklaşıyoruz. Bugünde daha önceden de irtibatta olduğumuz Fransız ve Türk firmaları proje ile ilgili ziyaretimize geldiler. Daha önce de kendileri bize sistem ile ilgili bir çok defa ziyarete geldiler. Biz bu sistemi bu kış faaliyete sokmak istiyoruz. Nasip olursa bu kış söz verdiğimiz gibi ilk olarak Atatürk Caddesi'nde 2 Bin konutu sıcak su ile ısıtacağız. Sonrasında ise tüm Soma'yı sıcak su ile ısıtarak Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmiş olacağız.' dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atatürk Caddesi Hasan Ergene Soma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title