Haberler

Bartın'ın Başarısı 2002 Yılında Başladı

Güncelleme:

Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığı müşavirlik görevine atanan Yeşilyurt, Bartın Öğretmen Evi'nde LYS sonuçlarını değerlendirdi.

Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığı müşavirlik görevine atanan Hacı Ali Yeşilyurt Bartın Öğretmen Evi'nde 2012 yılı LYS sonuçlarını değerlendirdi.

Bartın Eski Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, Bartın'ın LYS sonuçlarında 81 il içinde ses getirdiğini belirtti. Müdür Yeşilyurt, "Bu son 2012 ve 2013 Eğitim-Öğretim yılı başlamadan önce LYS sınava sonuçları açıklandı. İlimiz 81 il içinde göstermiş olduğu performans ile ses getirdi. Tabi ki biz gerek ulusal gerekse yerel basında başta valimiz olmak üzere diğer kamu kurum ve kuruluşların değişik demeçlerini izleyerek gördük. Bu ilde 10 yıl görev yaptım. Bartın eğitim öğretimin artıları ve eksileri ile tüm sorumluluklarını alarak bu başarılı konumu buralara kadar getirmenin sevincini yaşadığımı belirtmek isterim. Benim burada görev yaptığım süredeki yardımcı müdürlerim, personelim ve tüm çalışma arkadaşları ile koşturduk. Biz hedefimizi 2002 yılında koymuştuk. Bartın'a göreve geldiğim yıllarda 2002 ve 2003 yıllarında Bartın ili gerçekten derslik başına düşen öğrenci sayısı 18 ve 20 arasındaydı. Ortaöğretimde derslik başına düşen öğrenci sayımız 20 ile 22 arasındadır. Fiziki ortamı fevkalade olan güzel ilimizde eğitiminde güzel olmasını gerektiğini söyledik. Bir hedef koyduk bu hedefi yıllara göre bir yıl geri gitmemek kaydı ile gerek OKS ve ÖSS sonuçları ile gerek ise, okul öncesi ve diğer çalışmalarımızda eğitimi başarısını hep ileriye taşıdık dedi. Tabi başarı önce benim cephede ve alanda mücadele eden yöneticilerimizin ve fedakar öğretmenlerimizindir. Tabi bu başarıda ayrıca emeği geçen Bartın Valisi İsa Küçük başta olmak üzere milletvekilimize, Milli Eğitim Müdürlüğü çalışma arkadaşlarımıza, öğretmenlerimize, okul müdürlerimize, sivil toplum kuruluşlarına, Bartın'da bulunan özel okul yöneticilerine, öğrencilerimize ve tüm Bartın halkına teşekkür ediyorum."dedi

(DK-

27.07.2012 13: 46: 25

TSI

NNNN - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Bartın Yerel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Bakmadan Geçme

Aziz Yıldırım hangi kanalda? Aziz Yıldırım konuşması 13 Mayıs Canlı izle! Aziz Yıldırım adaylığını açıkladı mı? (VİDEO) Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe başkan adaylığı açıklaması Cleveland Cavaliers Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 14 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Kaptanlık Oyunu'nu kim kazandı, kaç kaç bitti? 9 Mayıs Pazartesi kaptanlar kim oldu? Survivor kim kazandı? 13 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Siyah cenaze aracı nedir? TikTok'ta gündem olan siyah cenaze arabası olayı anlamı ne? Kızıl Goncalar 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title